God jul

Önskar vi till er alla.


Granen


Nu får det räcka

Satt ju som sagt i soffan hela gårdagen. Klev upp för att laga mat till mig och Jonas. Vässade min kniv för att jag skulle skära kött. När jag skulle diska så hade jag ju glömt bort kniven och råkar komma åt eggen på nåt konstigt sätt medans jag diskar en tallrik och ojoj som jag blödde. Virade in fingret i en tjock Ikea servett och satt mig. Gick och letade plåster och servetten var helt nerblodad när jag satt mig igen. Nu kom yrseln över mig och jag sa åt Jonas att jag håller på att svimma, han bara skrattar. Ställer mig upp för att fortsätta diska men får sätta mig på golvet och slutligen lägga mig ner. Nå jag svimmade inte och kunde fortsätta diska innan jag fick återvända till soffan. Under kvällen blir jag bara sämre och febern stiger till 39.3! Slutade med att jag fick sjukskriva mig idag fast jag inte skulle men tänker inte gå och jobba med så hög feber.
Har fortsatt med soffläget idag tills Jonas körde ut mig kl tre för då var det hockey.
När jag gjorde mat så var jag väldigt försiktigt med min vassa kniv och tänkte mig för hela tiden men på nåt sätt tappade jag fokus och skar mig igen !!! Helt otroligt så här klumpig brukar jag inte vara.


Downton abbey

Min förkylning blir visst bara värre. Mina leder värker och febern ligger på stadiga 38.4. Så täppt i näsan och ett huvud som spränger. Ska dessutom och jobba ett 24 timmars pass i morron. Hoppas verkligen att det vänder under kvällen.
Jag och soya har bäddat ner oss i soffan och tittar i kapp oss på downton abbey, mysigt värre.
Igår började vi titta på böda camping, oj oj vilket underhållande program. Vi skrattade gott och har börjat titta från program ett. Ett par som stod bredvid oss i somras på en camping var med. Mycket roligt att se nån man kände igen. Så hela fredags kvällen är uppbokad med böda.


Prosit

Vaknade förkyld på jobbet igår och min ovälkomna gäst blir inte bättre. Så nu har jag soya bäddat ner oss framför tvn.
Idag har jag börjat lyssna på 50 nyanser av honom. Gillar det jag lyssnat på än så länge, men man har ju hört både det ena och det andra om böckerna. Så nu ska jag skapa mig en egen uppfattning.


Lucia i förskott

Idag har vi varit och kollat på Medelpads lucia med vår brukare, jag och min arbetskompis. Kaffe och saffransbulle och pepparkaka. Efter det så gjorde vi en egen liten julgrupp att ta med tillbaka till jobbet. Lite svårt att ta foton på tåget då jag satt längst bak och alltför många skulle hamna med. Så det får bli ett foto på julgruppen istället.
Idag är det nästan -16 grader och jag ska promenera hem, brrr!


Titta nära

Häromkvällen satt vi och kollade på filmer när soya var valp, själv låg hon i Mickes famn och tittade. Skällde och morrade till ibland och sen blev det så spännande så hon var tvungen att ställa sig framför tvn :-)


Högt är skönt

Tyckte soya och intog ellas favorit plats


Två trötta tjejer

Nån liten micro sömn fick dom till men så långvariga blev dom inte


Bildbevis

En som höll sig framme


Bortbjuden

I lördags var vi bjudna till Anette på middag. Hyrde in Anton som skjuts så även Micke kunde dricka vin till maten. Fick glögg och pepparkakor när vi kom dit, så gott. Till middag blev det en fläskfilé gryta, mycket gott. Soya visade sig från sin sämsta sida, hon som aldrig skulle tänka tanken på att försöka ta nåt från vardagsrums bordet, hon försökte stjäla pepparkakor, slickade på både Anette och Emmas tårta. Usch vilken fuling! Tur att vi inte är ytligt bekanta för då hade jag skämts ihjäl. Soya och Ella fick tonfisk så dom gick omkring och lukta katt hela kvällen haha. Men roligt hade dom både två och soya tvär slocknade i soffan när vi kom hem så jag fick bära in henne till hennes koja.


Glittrande

Var förbi birsta innan jag började jobba. Kollade lite julklappar och tre st blev inköpta. Dom hade en så fin figur utanför. Tror det är första året för jag har inte sett den där tidigare.


Nere

Har inte kunnat blogga på flera dar då appen inte funkat. Lite irriterande.
Det är så enkelt att blogga från mobilen.
Igår var vi på en promenad bland all snö som fallit. -4 och solen sken, det var riktigt vackert.
Idag ska jag jobba 16-15.
Dom här lediga dagarna har gått så fort som vanligt.


Den stora frågan

Hur lång kan en pudel bli? :-)


Dove body lotion

Jag har blivit utvald att buzza om dom.
Den återfuktar huden på djupet. Den är alkohol och parfymfri.


God frukost

Sov länge idag, strax efter elva, hade kunnat somna om men masade mig upp istället och gick ut med soya. -14 och hunden har börjat vägra kissa, jag förstår inte vad som hänt sen snön kommer. I vanliga fall kissar hon direkt vi kommer ut men nu får man gå och gå och gå.
Efter den ofrivilliga långpromenaden var det skönt att komma in och dricka kaffe och äta malaxlimpa.


Lawless

Ikväll tittar vi på lawless, en riktigt bra film. Tom Hardy i en av huvudrollerna gör inte filmen sämre direkt .


1 2 3 4 ljus

Gjorde lite annorlunda med adventsstaken i år. Kul med lite annat. Blev väldigt fint tycker jag.


Snöig dag

Idag är både jag å Micke ledig. Jag har tagit ut semester så jag börjar jobba först på måndag.
Ute och ränner runt idag. Nu media markt med Julia.


Gnistrande dag

Idag var det - 15 grader när jag skulle gå från jobbet , men det hindrade inte mig utan jag klädde på mig och slog på ljudboken och knallade hemåt. Blev väldigt varm i dunjackan men det var kallt om benen. Strålande sol. Det var riktigt skön att ta en prommis.


Nu var det jobb igen

Har börjat 16.45 idag och jobbar till 12 imorgon, ett kort pass :-).
Idag har vi haft kallt, -12 grader. Tänkte ta en promenad hem imorgon så jag hoppas det blir lite mildare.
I natt hade det minsann snöat nere hos mamma och pappa också.


Böter

Ja inte vet jag men får vara hur söt som helst? Den här gosproppen hittade jag i sängen när hade duschat.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/26278/images/2012/pic_50bb4bc7ddf2b33fa80039a6.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/26278/images/2012/pic_50bb4bd2e087c37b34ce2655.jpg" class="image">


En liten Vilma

Så här myser en liten birma i snö kaoset


Finns inget slut

På detta snöandet, det bara vräker ner. Igår var täckte det knappt marken och nu finns det inget slut. Min arbetskompis skottade in sig när hon kom i morse och en timme senare syntes det inte att skotta haha.


Ja se det snöar

Oj oj vad det har snöat under natten. Vaknade i en vit värld i morse. Så vackert när det inte är ett enda avtryck i snön utan allt är så rent och fint. Hoppas dom hinner skotta under dagen så att jag inte behöver plumsa i djup snö när jag går hem.