Ny promenadkompis

har soya fått. En söt vit spetskille. Dom har så roligt ihop och springer som två tok. Har varit ut på kvällspromenad i skogen två kvällar men tyvärr uppehåll ikväll eftersom jag jobbar, men imorgon går vi igen.
Helgen är nästan fullbokad, Hella & Kalle kommer på middag och bowling på lördag. På söndag är det dags för middag igen med Julia & Kim , Anton & Frida.


Bukett

Vilken överraskning jag fick idag, Hella ringde och grattade oss till förlovningen idag och jag hann bara lägga på så ringde det på dörren och där stod hon och Kalle med en jättefin bukett. Så gulligt av dom. ❤


-9

Jag och soyan tog oss en skogspromenad tidigare idag. Städade här hemma innan och sen gick vi ut och njöt av den bitande kylan. Nä det var riktigt skönt det var bara kinderna som jag blev lite kall om. Soya tyckte nog det var kallt, för så fort vi stannade skakade hon.
Nu har vi nyss ätit och ska snart åka och handla. Både jag och Micke jobbar i helgen så jag måste planera maten eftersom vi går om varann och jag har ingen lust att stå utan nåt.


10 år

sen mannen trillade in i mitt liv. Tiden går alltför fort, mycket har hänt och vi har funnits där för varann i både glädje och sorg. Kärleken har bara vuxit sig starkare genom åren och jag har verkligen funnit min själsfrände.
På vår 10-års dag så slog vi till och förlovade oss, äntligen!

Födelsedag

Fyllde år i fredags men eftersom mina barn var upptagna, den ena gick på hockey och den andra skulle jobba så tog vi firandet på lördag. Julia och kom och åt middag sen kom Anette och Emma och Ella. Käkade tårta och drack kaffe. Efter en massa glada skratt i trevligt sällskap så åkte Julia och Kim. Vi andra kollade på sagan om ringen. En aning svårt att koncentrera sig bara med två pudlar som inte kunde koppla av. Tur jag sett filmen ett antal ggr redan.
Just nu är jag på jobbet, började kl 16 igår och slutar kl 15, några timmar kvar med andra ord. Stressa hem för att hinna till tvättstugan som jag har mellan 15-18, blir snävt med tiden.


Trött

Har nu klivit av natt 2 och är så fruktansvärt trött nu. Har just lagt mig men känner att jag är så övertrött så jag kommer att ha svårt att somna men jag ska inte jobba i natt så det spelar inte så stor roll. Ligger och lyssnar på sista delen av femtio nyanser, så bra böcker, rekommenderas!
God natt


Nattjobb

Är det för mig inatt och imorron. Sen ledig till på måndag.
Igår när vi satt och kollade på film så la sig soya och sov mitt på golvet, tror aldrig det hänt. Antingen sover hon i soffan eller så springer hon in och lägger sig i sängen.
Idag har Micke bjudit mig och Julia på mat på Ikea, så skönt att slippa laga mat ibland. Jonas är hos sin pappa så jag har varit lat med maten i flera dar. Mysigt att få umgås med Julia en stund oxå.


Kyliga promenader

Slutade kl 12 idag och tog mig en promenad hem i -15 grader. Solen lyste och det var riktigt skönt ute, till och med så att svettades!
Kom hem och tog mig en kopp kaffe innan jag klädde på mig igen och gick på långpromenad med soya. Så nu har jag varit ute i över 2 timmar. Men här hemma var det bara -10.
Känns som att jag gått nog för idag!


Det bästa

Jag har är mina älskade barn och så prutt soya. Älskar dom i evigheters evighet ❤


Godnatt

Nu har jag lagt mig i sängen på jobbet, började kl 16 idag och slutar 16.45 imorgon. Ledig till på söndag 16.45.
Idag är det kallt, -13, tur jag klädde på mig ordentligt när jag gick hit.


Irriterad!

Vad jag blir less på folk som far runt och pratar om saker dom inte har med att göra, när dom dessutom inte ens pratar sanning. Det här kan göra mig vansinnig. Jag har till och med sagt åt den här personen på skarpen en gång när hon for runt och pratade skit. Men vissa är visst för dumma för att fatta!
Men nu får det vara nog, hade helst velat ringa upp den här människan och tala om vad jag vet men som vanligt så kommer den från tredje person som inte vill inblandad. Kommer aldrig mera att säga mer än nödvändigt till den där idioten!


Jobb

Har jobbat sen kl 16 igår och slutar 15. Blir en promenad hem sen.


Minneslund

Min älskade mormor skulle ha fyllt 90 år på nyårsdagen. Så vi åkte och tände ett ljus på Mickes mammas grav och då passade vi på att gå till minneslunden där och tända ett ljus för mormor. Det var så vackert där. ❤


Oj vad länge sen

Jag skrev här. Har visst varit fullt upp med alla helger. Vi har haft det lugnt och skönt, har bara varit hemma och njutit. Ska försöka bättre mig med mina inlägg.
Idag kommer Julia och Kim hit och äter middag så jag ska börja med maten nu.