Eftermiddagslur

Igår klev vi upp 35 min efter att vi väckning, hade blivit nåt fel på min ringning. Skulle ju iväg med Julia upp på sjukhuset för provtagning så det blev lite stressigt men vi hann som tur var. Åkte hem å tog en långpromenad med soya i det vackra vädret sen hem för lite skönhetsvård för soyas del. Efter det blev vi så trötta så vi la oss å vila en stund. Hade bara hunnit sova en stund så ringde läkaren för att tala om att alla proverna såg bra ut.
Sen kom mamma å pappa så då blev det full fart. Drack kaffe å käkade smörgåstårta.


På väg på apt

Nu står jag ute å fryser. Slaskigt å tråkigt väder. Väntar på skjuts till mötet. Kom ju snö igår men det blev mest slask av det hela. Tycker gott att snön kan vänta ett bra tag till.


Akuten....igen

Var kanske inte så lyckat att skriva ut Julia idag, nu sitter vi på akuten igen med samma smärtor som innan. Så klart hjälpte det ju inte med Alvedon. Det är väl inte meningen att man ska behöva ta smärtstillande, verkar ju bättre att man tar reda på orsaken till det onda å gör nåt åt saken istället. För visst sjutton måste man väl kunna hitta orsaken, vi lever väl inte på 1800-talet. Sundsvalls sjukhus har ju inte det bästa ryktet, börja förstå det mer nu.


Gun

Sitter å väntar på Julia. Just nu håller läkarna på att avskriva en massa olika sjukdomar så hon får lämna en massa olika prover å gå på en del undersökningar. Skönt att dom är noggranna.


Morgonkaffe

Frukost innan jag åker upp på sjukhuset till Julia.
Ute regnar det, inne sover alla utom jag. Jonas ska på PRAO idag så han börjar först kl 11.
Ha en bra dag


För mycket kolhydrater

Har det blivit för mig dom senaste dagarna, inte så lätt när man sitter på sjukhuset. Då blir det lätt att man köper kaffe å en macka. Men det är så det kan bli. Finns värre saker.
Idag tänkte dom ge Julia permis till imorron kl 9, vilket kändes väldigt onödigt då hon fortfarande hade väldigt ont bak i ryggen. Hon vill helst stanna kvar själv också så barnläkaren var in å pratade med oss en stund. Hon fick självklart stanna kvar till imorron men kommer mest troligt bli utskriven efter undersökningen hon ska på kl 11.30 om det inte visar nåt. Känns lite konstigt att skriva ut nån som mår bra men läkaren förklarade som att hon hade behövt dropp så hade hon ju inte kunnat åka hem men hon behöver liksom ingen vård av dom utan hon kan lika gärna vara hemma å avvakta å se vad som händer. Jaja man vet inte vad man ska säga. Visst kan jag förstå vad han menar men samtidigt kan jag inte fatta att man som läkare inte kan hitta vad som felas, när han till och med själv säger att dom kanske inte har den kompetensen?!? Då får man kanske hitta nån som har det.


Sjukhus

Julia fick så ont bak i ryggen i onsdags, hon tyckte det kändes som att det var i njurarna. Hon hade ju en allvarlig uvi i somras som hade gått högt upp så hon trodde det var nåt sånt hon fått tillbaka. Hon åkte in på primärvårdsjouren på kvällen där dom sa att hon hade njursten å skickar hem henne med två dikoflenak. Smärtan blir bara värre å till slut får hon inte behålla nåt hon äter eller dricker så vi åker upp på akuten på torsdag. Proverna visar något förhöjda njur värden men det kunde bero på tabletterna hon fått. Hon blir inlagd på barnkliniken eftersom hon är under 18. Vilket är skönt då det känns som att dom bryr sig lite mer. All personal verkar jättegulliga. Fredags så hade hon lika ont å fick fortfarande kräkas upp allt så hon fick fortfarande dropp. Alla prover är bra å dom vet inte vad det är, dom utesluter allt som är farligt. Idag, lördag så har hon kopplats bort från droppet å får behålla det hon äter. Så nu är det bara vänta å se.