Blåsigt

Har promenerat till jobbet idag, men attans vad det blåste. Tänkte ta bussen men ångrade mig, skönt nu när det är gjort iallafall. Så nu sitter jag här till 16.45 imorron. Ledig till söndag 16.45.


Tidig morron

Idag är det möte på jobbet 8.15 så det var bara till att kliva upp kl 6.30. Jag gillar inte att kliva upp så tidigt. Börjar jobba kl 16 - 16.45 imorron, så det blir lite stressigt efter mötet, hem och rasta soya, laga mat och sen ska jag promenera till jobbet. Fast det är rätt blåsigt å kallt idag.


Lite jul

Har hängt upp julgardinerna i köket och satt upp stjärnan. Jobbar lång helg så jag måste försöka göra lite nu då andan faller på. Kanske jag hinner lite innan jag börjar jobba på söndag.


Men oj

Så sagolikt gott det var med den där semlan. Det godaste på länge.


Saffranssemla

Nu är älsklingen och hämtar en saffranssemla som han beställt till mig. Jag älskar ju saffran och semlor så hur gott ska det inte vara med båda i en liksom? Ska först en sväng på Ikea innan jag får åka hem och njuta av kaffe och semla. Mums!


Höjdpunkt

Varje månad är när glossybox ligger i brevlådefacket. Lika spännande varje gång. Man blir som ett barn på julafton.


Jobba igen

Så var jag tillbaka på jobbet efter min lediga vecka. Inte klokt vad fort det där veckan går. Har börjat kl 16 idag och slutar 15 imorgon. Sen ledig till fredag kl 16. Jobbar min långa helg till helgen men den kommer med jämna mellanrum så det är bara se glad ut.
Nu ska jag lyssna på lite ljudbok, har precis hört klart Mons Kallentofts 6:e bok. Den var bra. Ska nu börja på Jerker Erikssons kråkflickan.
Ha en fortsatt skön kväll


Sugen

Igår tittade vi på film och åt lite ostbågar, soya gillar ostbågar, väldigt mycket. Hon började med att stå på golvet och titta på oss, kanske nån ramlar ner på golvet, inte nån av oss då utan en liten ostbåge. Nähä då kommer hon upp i soffan och blir väldigt kelsjuk, upp i knä på Micke och där sitter hon helt stilla säkert 20 minuter och väntar på att hon ska få.
Till slut går Micke ut på golvet och ber henne ligga innan hon får smaka.


Julmarknad

Idag har vi varit på ånäsparken där det varit julmarknad. Jag å Micke, Anette å Emma å så hundarna så klart. Folk till tusen å jag ångrade att jag tog med soya. Var så rädd att nån skulle trampa på henne å sen var inte hennes uppförande det bästa heller. Slaskigt som fasen var det oxå så det var inte så roligt att bära henne heller. Gick gåbingon oxå å det är nog första å sista gången som pudelflickorna är med.
Soya blev då väldigt trött å har sovit sen vi kom hem. Har ätit å nu ska vi bara mysa.


Balkong

Idag har vår balkong blivit klar, den är förlängd med 50 cm och inglasad. Det blev så himla fint. Har beställt rullgardiner och en grå matta ska oxå på plats. Till våren så kommer vi förbättra målningen, allt utom panelen är ju i vitt och det kommer vi behålla för det känns snyggast. Vi tänker oxå köpa en svart rotting möbel, soffa och fåtöljer med bord och klädda dynor. Kommer bli så sabla snyggt! Längtar till vi får inreda allt, så kul med lite nytt.

Smälta

Ledig helg, börjar jobba först på onsdag em, skönt.
Idag har vi fått en inbjudan till 50- års kalas, fattar inte ens att personen är femtio, förstår inte var tiden tar vägen. Hon är en mycket ung å snygg 50- åring iallafall. Jag hade verkligen velat gå, träffa alla nära å kära men det är ju en bit att åka. Inget bestämt än men man känner ju lite åt vart det lutar.
Har läst Julias inlägg massor av ggr å jag blir lika tårögd varje gång jag läser det. Ni som står oss nära vet vad det handlar om. När jag skrev svaret så tror jag fortfarande jag var lite omtumlad, hade precis bäddat ner mig på jobbet å tänkte skriva några rader på min blogg då jag ser hennes inlägg som hon skrivit redan dagen innan.
Det lättade verkligen upp i allt mörker. Ibland känns det som att man inte är värd mycket. Och visst är det väl så att vi allt för sällan talar om hur mycket vi älskar dom i vår närhet.
Julia jag är inte heller perfekt men jag tror att både du å jag försöker göra vårt bästa å det är huvudsaken. Fast du tycker jag tjatat å gnatat så är det bara för att jag är rädd om dig å älskar dig.


Fina Julia

Vad snopen jag blev nu när jag läste ditt inlägg, trodde jag kommit lite fel. Jag älskar dig av hela mitt hjärta, du och Jonas är allt för mig!
Vi får hoppas att allt blir bättre, vi är ju på god väg.
Men nu tror jag att jag får byta lösen på mina saker för du listar ut dom för lätt :-). Puss mitt hjärta!


hej mamma, jag tänkte bara säga att ja älskar dig. de va ett tag sen jag sa det sist

eftersom att ni lämnar mig själv i lägenheten så borde du förstå att jag leker med din iPad under tiden. det finns inte så mycket annat att göra nämligen.. jag tänkte iallafall bara säga att jag älskar dig, de va ett tag sen jag sa det sist. jag vet att jag förmodligen inte är världens bästa dotter. jag är väldigt långt ifrån perfekt men jag lär mig iallafall av mina misstag, försöker åtminstone. jag vet att de senaste året inte varit lätt för dig, inte för mig heller visserligen. men jag älskar dig, förlåt och tack, tack för allt! världens finaste mamma