Tack älskling

för att du finns där för mig, så som jag finns för dig.
Att du inte gett upp för det minsta lilla, att du stått kvar och stöttat mig när jag behövt det, att du finns där i både tråkiga och roliga stunder.  Vi har gått igenom mycket tillsammans och vad betydligt mycket lättare allt har varit när vi haft varann. Vilket starkt förhållande vi fått av att inte ge upp så lätt. Jag älskar dig ♥♥♥

Negativinlägg

Men oj vad jag blir trött på folk ibland, fattar inte vad som är fel.
Skaffar man barn och tror att man ska kunna leva som man gjorde innan?
Tro att man ska lämna bort barnet/barnen för att hela tiden göra "egna" saker, att ni inte gjorde det innan då eller struntade i att skaffa barn om det är den egna tiden man vill ha, då kanske man inte är mogen för att skaffa barn!?!?
Att sen gå runt och tycka att man är så duktig som tar hand om barnen fast folk runt omkring vet att så inte är fallet, vilken bubbla lever man då i?

Sen männsikor som har så svårt för att göra spontana saker, som tycker allt är så jobbigt, komma hem från jobbet och sen inte orka göra nåt mer, var sitter det fast?
Jag har två barn på heltid, jag klagar inte, skulle absolut inte vilja ha det på annat sätt, dom är visserligen stora och kräver inte passningen hela tiden men det ska stå middag på bordet varje dag. Jag jobbar heltid, har också ett hem att sköta. Har en nattvecka bakom mig med minimalt med sömn pga av en liten hundvalp. Det är mitt eget beslut att skaffa och jag var införstådd med att sömnen kommer bli lidande ett tag och det klarar jag av, jag är en vuxen människa, men inte fasen går jag runt och gnäller till alla för den skull. Fast jag jobbat tre nätter i rad med lite sömn på dagarna så nog sjutton har jag lagat både middag, städat och varit ut på skogspromenad med hunden.
Jag är mer flexibel med barn och hund än vad många utan barn är, men man kanske blir latare när man inte har barn, vad vet jag.

Nä nu har jag spytt ur mig nog för idag....dags att gå ner i tvättstugan och sedan fixa middag till min underbara familj!

Sol och promenad

Så skönt att vara ledig, njuter för fullt.
Soya är en liten morgonpigg krabat, vaknar redan 6.30, gäsp.

Idag har vi varit ut till Anette på Alnön och gått i skogen. Underbart väder idag. Det är så skönt när solen skiner.


Dom här två propparna har så roligt tillsammans, oj vad dom springer och busar med varann.

Hittar saker att äta på gör dom hela tiden.

Älskling fick oxå följa med idag.


Soya blev trött på hemvägen så henne fick jag bära och hon somnade så gott i min famn.

Sista natten

på nattveckan, så skönt. Sen ledig en hel vecka, ser jag framemot, hoppas bara vädret blir bra och att det inte bara regnar. Tänkte åka till stugan och greja och dona lite. Soya ska få följa med och springa vår underbart stora tomt, tror hon kommer tycka det är härligt. 

Skulle fota svampen å vem kom å satt sig d...

mms_img160634669 (MMS)

Skulle fota svampen å vem kom å satt sig där då,


På skogspromenad med soya. Passar på att t...

mms_img286443427 (MMS)

På skogspromenad med soya. Passar på att träna lite inkallning, sitta har hon redan lärt sig, en sån duktig tjej. Helt underbart väder idag.


Surströmming

Igår var jag hundvakt åt Ella, full fart här i några timmar. Soya morrar & skäller som en toka när dom busar. När Ella åkte hem gick vi på en skogspromenad med Rocky och Tyson, det älskade lillsnuttan, oj så roligt dom hade. Men lilla Soya orkade inte gå så långt så hon somnade i Erikas famn. Efter det så åkte vi till Söråker och åt surströmming. Soya var så trött så hon sov i sin bur hela kvällen.

Soya och Ella

http://youtu.be/q0GozIKbu3E


Över förväntan

har gårdagen och natten gått med den lilla tjejen. Hon sprang fram till båda barnen när vi kom hem, åt lite innan hon somnade igen. Inatt sov hos Julia och jag var ut med henne vid 7 och sen låg hon inne med oss i sängen och busade ett tag innan hon somnade hon. En liten myspropp är hon allt

Nu är väntan över. Världens vackraste lill...

mms_img157219571 (MMS)

Nu är väntan över. Världens vackraste lilla valp ligger och sussar i min famn, nu åker vi hem.


Vaknar till ett strålande väder. Har käkat...

mms_img99931665 (MMS)

Vaknar till ett strålande väder. Har käkat en underbar hotell frukost och nu kör vi dom sista milen innan vi ska vända hemåt igen. Spänningen stiger.......


Nu är vi framme.

mms_img-11553389 (MMS)

Nu är vi framme.


Nu fullkomligt vräker regnet ner. Usch vil...

mms_img157828171 (MMS)

Nu fullkomligt vräker regnet ner. Usch vilket trist väder. Hemma var det så soligt å varmt!


Å fy vilka moln vi möts av. Ser inte alls ...

mms_img245531263 (MMS)

Å fy vilka moln vi möts av. Ser inte alls trevligt ut.


Nu är vi på väg.

mms_img210191682 (MMS)

Nu är vi på väg.


Innebandy i ett nytt lag för Jonas ikväll....

mms_img-12894752 (MMS)

Innebandy i ett nytt lag för Jonas ikväll. Medans grabbarna tränar trollar Love med Micke.


Godaste brödet som jag letat hela semester...

mms_img151989952 (MMS)

Godaste brödet som jag letat hela semestern hittade jag när vi kom hem :-)


Jobba

Har blivit lite dåligt med uppdatering då det inte hänt så mycket, har jobbat 7 dar i sträck, tror inte det är så värst intressant att läsa om.
Idag har Anette, Emma & lilla Ella varit och hälsat på. Marsvinen tyckte hon var jätte roliga, hoppade ner i deras bur så fort hon fick en chans. Var ner i källaren och hämtade lite leksaker som hon glatt tuggade på. Nästa söndag har vi äntligen fått hem vår lilla Soya, som namnet är för tillfället.
Blir en liten minisemester för mig och Micke då vi åker redan på lördag och unnar oss en natt på hotell, ska bli så mysigt.
Nä snart dags för sängen, börjar redan kl åtta imorgon.