Ilska

Men hur kan en människa skylla allt på någon annan när det är dom själva som är sämst???
Tror man att man är så bra och perfekt eller vet man innerst inne vilken stor idiot man är.
Jag önskar dig ingen lycka i livet...nej snarare så jag hoppas jag att du själv ligger där..nertrampad och mår dåligt en vacker dag....den dagen kommer ett leende synas på min läppar!

Spegelblank höstdag och galna pudlar

Förra helgen var det underbart höstväder, strålande solsken både lördag och söndag + min lediga helg, kan det bli bättre??
På lördagen packade vi ner mackor och kaffe och gick iväg med pudel killarna Rocky och Tyson och deras matte på en riktigt lång skogspromenad. Fikade vårt goda fika och njöt av solens strålar innan vi avslutade vår promenad.
Tyvärr blev det inga foton tagna den dagen.

Söndagen är det lika underbart väder så då packas ryggsäcken med korv och kaffe och bullar. Sen åker vi iväg till Snägden med Ella, Anette och Emma. En massa galna pudel race och bus även denna dag.

Sjön var så spegelblank så den tog andan ur oss allihopa.


Sagolikt!

Grillat är gott, pudlarna försöker också få sig en smakbit.
En skön helg med trevligt och glatt sällskap, det mår man bara bra av.

Mys i soffan med älsklingen och en vampyr ...

mms_img469589651 (MMS)

Mys i soffan med älsklingen och en vampyr film och godis förstås.


Hundens hus

där går vi på valpkurs, jättekul. Hade först två träffar utan hundar där dom pratade om bla hundspråk och saker man ska tänka på, sammanlagt 6 timmar så vi hann gå igenom en hel del.
Förra veckan var det då dags för valpsläpp, så spännade. Valparna fick inte busa med varann utan man skulle gå in och sätta sig på sin plats, i en cirkel sen fick olika valpar hälsa på varann, bara två åt gången. Med var hunden Cilla som är en diplomat hund och har ett väldigt tydligt hundspråk, hon var helt suverän och det var så roligt att se hur hon uppförde sig mot olika individer.
Igår var det dags för träff 3 och lite olika träningsmoment, gå fint, ögonkontakt och att hälsa.
Soya tycker det här är det roligaste som finns, när man går ut med henne mitt i för att kissa så kastar hon sig ut, skyndar att sätta sig ner för att rusa mot in dörren för att få komma in igen.
Kan ju tala om att det är en väldigt trött tjej som somnar i bilen på vägen hem.

Jobbar natt i natt sen en ledig helg, hoppas på fint väder så att vi kan åka ut med pudelgänget på skogspromenad och grillning. 


Oj vad trött man blir efter en kväll med v...

mms_img-24476058 (MMS)

Oj vad trött man blir efter en kväll med valpkurs. Skönt att kunna använda mjukisdjuret som kudde. God natt


Igår packade vi ryggsäcken med muffins och...

mms_img-11634502 (MMS)

Igår packade vi ryggsäcken med muffins och kaffe och gick en riktigt lång skogspromenad. Efter drygt en timme kom vi fram till en jättefin rastplats med denna vidunderliga utsikten. Det var så skönt att komma ut i naturen i denna sorgens tid, få njuta av tystnaden och varann. Ventilera och prata om allt. Var rädda om varann!


Bakade två olika sorters muffins ikväll, s...

mms_img183176354 (MMS)

Bakade två olika sorters muffins ikväll, smaskens!


Min kära kaffemaskin

är åter på lagning, usch vad tråkigt det är när man verkligen unnar sig något och sen så verkar det bara vara skit. Så billig var det inte och garantin går ut om en månad, så nu undrar jag ju vad som händer nästa gång den går sönder utan garanti?
En maskin för nästan 4000:- tycker jag att man ska kunna använda flitigt utan att den ska gå sönder. Första lagningen var innan det ens gått ett år från inköpsdatumet. 
Aldrig mer en Siemens, satsar på Jura nästa gång!