Luktade så konstigt hemma häromdagen, jag ...

mms_img117537812 (MMS)

Luktade så konstigt hemma häromdagen, jag blir lite smått vansinnig när det luktar nåt jag inte känner igen. Kunde inte för mitt liv begripa vad det var. Det gick flera timmar innan en tanke slog mig, det kanske var en blomma som blommade. Mycket riktigt en av porslinsblommorna stod i blom. Mycket vacker men en besynnerlig doft.


Nästan semester

Så har jag snart gjort min nattvecka, bara dryga timmen kvar sen är jag ledig en hel vecka. Ska bli skönt, hoppas jag hinner allt jag tänkt.

Vi var och tände ljus på graven både fredag och lördag, det var så vackert med alla ljus som brann, så lugnt och rofyllt. Tänkte åka igår också men älgköttet vi beställt kom igår så det blev lite stressigt med att hinna med allt, måste ju sova lite på dagen så man orkar sitta vaken hela natten. Tur man inte är så bekväma som vissa som aldrig hinner nåt och allt ska planeras lååångt i förväg. Nu är frysen laddad med älgkött som förhoppningsvis räcker ett litet tag.

Valpkursen var det avslut på i onsdags, lite tråkigt var det. Ska anmäla mig till fortsättningskursen efter jul.

Många tankar och funderingar just nu. En viss person skulle jag helst vilja utplåna från mina minnen helt. Att man kan bli så förd bakom ljuset....jag har så svårt att förstå hur man kan bete sig på det här sättet....spelar ingen roll hur mycket jag tänker....vrider och vänder....pratar och diskuterar....nä du förblir en stor jävla idiot i mina ögon.
Du ska inte tro att man kan ljuga sig fram i livet, människor som är otrogna och lögnare finns det inte plats för i mitt liv!!!