Äntligen!!!!

så känner mig en aning lugnare idag...men känner ändå en viss irritation pga av dom där bilderna.
Halkade in på en bra sida härom dagen med kryddor, jag har letat efter en speciell krydda som min granne hade på popcorn och det var så otroligt gott men med min vanliga tur så fanns ju inte den kryddan kvar men så ramla de jag då in på den här sidan
http://www.brattberg.com/index.php

 där jag hittade en popcorn krydda, var ju tvungen att beställa ifall det är något liknande. beställde lite annat smått och gott oxå så nu går jag här och väntar på mitt lilla krydd paket.

Undra om jag ska försöka prova lägga in dom där klockorna igen...vågar jag???

26278-1126278-10Hallå...kolla det gick ju *GLAD*

26278-9

Min lilla snygging som jag trivs så bra med...visst är den fin???
Men jag skulle bra gärna vilja ha dom andra två oxå.
Såg på Sarahs( http://zarah.blogg.se/ )sida  en alldelens underbar väska som hon hade köpt...den vill jag bara ha!

Ska ut och jobba nätter onsdag och torsdag så jag ska gå och lägga mig mig snart, ska bli så skönt för jag känner mig väldigt trött.

Eftersom det gick så bra att lägga ut bilder så kommer ett litet foto på vår undulat Nemo.

26278-17ARG

Nu har jag försökt att göra om mina bilder men det funkar ändå inte att få till flera bilder i ett inlägg....blir snart galen, innan allt var klart så hade jag kastat bort mina klock bilder så nu måste jag lägga in allt igen....men först ska jag få till det där med flera bilder i ett inlägg....*SKRIKER AV ILSKA*PRO

Måste ju bara skriva att jag uppgradera min blogg till PRO eller vad tusan det nu hette. 59:- för en månad...trodde att man skulle kunna skriva en massa fina olika stilar och färger och sånt där smått och gott som är skojigt men ack vad jag bedrog mig...verkar som att det enda är att det inte är någon reklam på min sida...den kan jag ju stå ut med, tycker ju att texten är liten och otroligt tråkig....aldrig mer PRO för mig!!!!
Over and out

Fotspår i sandenEn natt hade en man en dröm. Han drömde att
han gick längs en strand tillsammans med Gud.
På himlen trädde plötsligt händelser från hans
liv fram. Han märkte att vid varje period i
livet fanns spår i sanden av två par fötter:
det ena spåret var hans, det andra var Guds.


När den sista delen av hans liv framträdde,
såg han tillbaka på fotspåren i sanden. Då
såg han att många gånger under sin levnads
vandring fanns det bara ett par fotspår. Han
märkte också att detta inträffade under hans
mest ensamma och svåra perioder av sitt liv.


Detta bekymrade honom verkligen och han
frågade Gud om detta. "Herre, Du sa den
gången jag bestämde mig för att följa Dig,
att Du aldrig skulle överge mig utan gå
vid min sida hela vägen. Men jag har märkt
att under de allra svåraste tiderna i mitt
liv har det funnits bara ett par fotspår.
Jag kan inte förstå, att Du lämnade mig
när jag behövde Dig mest."


HERREN svarade: "Mitt kära barn, jag älskar
dig och skulle aldrig lämna dig under tider
av prövningar och lidande. När du såg bara
ett par fotspår - då bar jag dig.


Uppdatering
Det var ju en hel evighet sen jag skrev sist, måste verkligen skärpa mig nu. Tycker ju faktiskt att det är rättkul att sitta och skriva ner några rader när man är på det humöret. Men med en liten Julia i huset är det sannerligen i lätt att komma fram till datorn när hon är hemma. Jag har visst fått en liten "tonåring" påhalsen fast hon bara blir 11 år men hon har kommit in i en tidig pubertet och är så sabla jobbig. Hon orkar ingenting eller för att använda hennes egna ord och dom här få orden verkar vara dom enda hon kan nuförtiden: Orka, bryr mig, Och,suger, äger. Jag förstår inte riktigt var dessa hemska ord kommer ifrån, det låter fruktansvärt fult. Sen är det msn som gäller för hela slanten samtidigt som hon sitter och pratar i telefon. Sin lillebror är nog det värsta hon vet just nu, hon fräser och morrar som en annan katta åt oss alla men mest åt honom för det är ju sååå roligt att reta henne. Köpte henne en en web kamera så nu blir det ju ännu mindre tid för mig vid datorn. Men när hon är hos pappa så kan vi ju prata genom msn och jag ska ha kameran igång så att hon ka se mig. Ja hon är verkligen en liten pest just nu men jag försöker tänka att det är mycket som händer i hennes kropp så jag försöker ha liiite överseende men visst känns det som att det enda jag gör är att tjata och tjata.... Plocka ihop i ditt rum...har du gjort läxorna...plocka upp kläderna från golvet....det du drar fram ska bort igen...men det verkar som att jag pratar till en vägg ibland. Ja ja jag försöker göra mitt bästa, kan inte göra så mycket mer. Men det blir jobbigt ibland med dessa två små bråkstakar för det är det enda dom gör, tjafsar och diskuterar om det minsta lilla så jag håller på att bli totalt galen, blir så trött i huvudet ibland. Fyllde ju dessutom 35 i veckan och aldrig har jag väl trott att jag skulle få någon ålderskris men attans vad hemskt. 35...hur gammalt låter inte det...34 var helt okej men nu vill jag faktiskt börja gå neråt istället. SÅ vad finns det mer att skriva om mig och mitt....jag har blivit helt såld på ett tv spel...gran turismo 4..ett bil spel...det är så roligt att sitta och tävla mot en massa andra bilar, vinna nya bilar och pengar, köra skojiga banor, har en ratt till spelat oxå och då blir det ju bara ännu skojigare så mycket tid går åt till det spelet oxå nu när jag tänker efter. Skönt att julen är över, hade ingen jul känsla alls i år men barnen blev glada för sina julklappar så det känns som att jag lyckades trots min stämningen som aldrig riktigt infann sig. Nej nu får det nog räcka för idag..känns som att det här blev lite grötigt..ha ni stått ut och läst allt detta så får ni mitt beröm.
♥ ♥ ♥
KRAM


Lilla kycklingen

26278-7

Har fått en ny liten favorit figur, tittade på filmen men barnen förra helgen å mitt hjärta smälte, visst är han väl för söt denna lilla figur som ska försöka rädda världen. Både jag & barnen tyckte det var en mysig film så den rekommenderar jag varmt om inte annat för den lilla söta kycklings skull.